ISO 22000:2005 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Güvenilir ve sağlıklı gıdaların temini ve üretimi, sağlıklı beslenmenin en temel ve vazgeçilemez etkenleridir. Bu nedenle günümüzde üreticiler, taşıyıcılar, işleyiciler, toptan ve perakende satış kuruluşlarının da içinde bulunduğu çeşitli gruplar çeşitli kontrol metotları ve yaklaşımları geliştirmiştir. Daha önceki yaklaşımlarda güvenli gıda üretiminin sağlanabilmesi için alınan tedbirlerin genellikle son üründeki […]
Devamı..sertifikası
OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Sertifikası OHSAS 18001’in esas amacı; iş sağlığı ve güvenliği ile alakalı yasal mevzuatın gereklilikleri altında, işletmedeki mevzu olan riskleri engellemek veya minimuma indirerek, sağlıklı, güvenli bir çalışma ortamı sağlamak ve bu ortamı yönetmektir. Daha ayrıntılı anlatmak icap ederse bu standardın üç temel başlıkta sınıflayabileceğimiz amaçları şunlardır: Çalışanların […]
Devamı..