başvuru formu
Otoklav Periyodik Kontrol

Basınçlı su buharı ile doymuş bir ortamda 121 santigrat derece sıcaklıkta 15-20 dakikada sterilizasyon yapan basınçlı kap’a Otoklav denir. Otoklav periyodik kontrol, Genellikle pişirme işleminde kullanılan otoklavlar, dur kalk çalışmalarından dolayı kritik basınçlı ekipmanlar kısmına girmekte ve bu nedenle dizaynı ve üretimi titizlik ve tecrübe gerektirmektedir. Otoklav Cihazlarının Önemi Temizlik: Gözle görünen ya da görünmeyen […]

Devamı..
İzmir CE Belgesi

Avrupa Birliği pazarında satılacak bir ürünün eğer Avrupa birliği direktiflerinden birinin yada bir kaçının kapsamında bulunuyorsa CE Markasını üzerinde taşıması yasal bir zorunluluktur. “CE” İşareti, “Avrupa’ya Uygunluk” anlamına gelen “Conformité Européene” kelimelerinin baş harflerinden oluşmaktadır. CE Belgesi Avrupa birliği üyesi olmayan ülkelerdeki ürünlerin Avrupa birliği içerisinde satılabilmesi için de gerekli bir belgedir. CE Sertifikası bir anlamda Avrupa […]

Devamı..